Commissies

Commissies en activiteiten

Swette Switters kent vijf commissies die zelfstandig taken uitvoeren of het bestuur adviseren en ondersteunen. Dit zijn:

Technische commissie Senioren
De Technische Commissie Senioren adviseert het bestuur over de indeling van de teams, het trainingsrooster, de trainers en het technisch beleid van de vereniging ten aanzien van de senioren

Technische commissie Jeugd
De Technische Commissie Jeugd adviseert het bestuur over de indeling van de teams, het trainingsrooster, de trainers en het technisch beleid van de vereniging ten aanzien van de jeugd.

Activiteitencommissie
De Activiteiten commissie organiseert de activiteiten naast het volleybal, zoals toernooien, activiteiten voor nieuwe jeugdleden, basisschool sportactiviteiten, themafeesten, etc.

Sponsorcommissie
De Commissie Sponsoring geeft zelfstandig vorm en inhoud aan het sponsorbeleid en zoekt sponsors voor de vereniging.

Kantinecommissie
 Wat is er nu prettiger dan na een gespeelde wedstrijd een hapje en/of een drankje te kunnen nuttigen in onze kantine. Hiervoor zijn er mensen nodig die ons vanachter de bar kunnen bedienen. Om deze redenen is er een kantinecommissie die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de kantine.

Ook meedoen
Als je als lid van de vereniging interesse om deel te nemen in een van deze commissies dan kun je dit melden bij het bestuur.

Advertenties