Sponsor worden?

Sponsoren

Afbeeldingsresultaat voor sponsoren volleybal

Swette Switters heeft een bestand van trouwe bedrijven en particulieren die de vereniging financieel ondersteunen. Heeft u ook interesse om Swette Switters te sponsoren dan stellen we dat bijzonder op prijs. Er zijn veel mogelijkheden die uw bedrijf bekendheid in de regio geeft en die onze verenging steunt.

Sponsoring van Swette Switters biedt uitstekende mogelijkheden tot het vergroten van uw naamsbekendheid. De vereniging concentreert zich voornamelijk op bedrijven die zich bevinden binnen de eigen regio. Sponsoring betekent naast naamsbekendheid ook een positieve uitstraling van uw bedrijf naar de inwoners in de regio.

Daarnaast is er natuurlijk de website waar u als sponsor prominent wordt weergegeven. Niet alleen op de speciale sponsorpagina, maar ook wisselend op de andere vaak bezochte pagina’s. Uw logo is altijd gekoppeld aan een link naar uw website, zodat geïnteresseerden direct bij u terecht kunnen komen. De (recent vernieuwde) website wordt door zowel (potentiële) leden als leden van andere volleybalverenigingen bezocht. Het bereik wordt onder meer bepaald door ons eerste damesteam van onze vereniging. Deze speelt in de regio IJssel-Wadden welke de provincie Friesland en Noord-Overijssel bestrijkt.

Daarmee is promotie een vast punt op de agenda bij
volleybalvereniging Swette Switters!

Geïnteresseerd in sponsoring?

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met:

Lianda Bokma

sponsoring@swetteswitters.nl

Er zijn verschillende vormen van sponsoring mogelijk bij Swette Switters. In overleg met de sponsor wordt gekeken naar de mogelijkheden en de periode.

Hoofdsponsor
Uw naam wordt gekoppeld aan de vereniging voor enkele jaren. Uw bedrijfsnaam komt op de wedstrijdshirts en eventueel trainingspakken van onze teams. Uw logo wordt prominent getoond op onze website, ons informatieblad en op eventuele andere uitingen. Uw sponsoring zal in de lokale media onder de aandacht gebracht worden.

Shirtsponsor
Uw naam komt op de wedstrijdshirts (of trainingspakken) van het door u gesponsorde team. Uw logo wordt getoond op onze website. Wij stellen u uitgebreid voor aan onze leden en sponsoren in ons informatieblad en op de website. Tenslotte wordt uw bedrijf uiteraard uitgenodigd om (kosteloos)  deel te nemen aan ons jaarlijkse sponsor volleybaltoernooi.

Sponsor kleding en tassen
Uw naam komt op de overige kleding (trainingspakken, inspeelshirts en broekjes) of wedstrijdtassen van het door u gesponsorde team. Uw logo wordt getoond op onze website. Wij stellen u uitgebreid voor aan onze leden en sponsoren in ons informatieblad en op de website. Tenslotte wordt uw bedrijf uiteraard uitgenodigd om (kosteloos)  deel te nemen aan ons jaarlijkse sponsor volleybaltoernooi.

Reclamebord
Eigen reclamebord met logo in de sporthal Wardy

  • Afmetingen 1300x600x6 mm in uw eigen kleuren
  • Bevestiging aan binnenmuur en goed zichtbaar voor alle bezoekers en verenigingen
  • Vermelding op de website met link bedrijfswebsite

Sponsor Wedstrijddagen (wedstrijdbal)
Uw naam wordt gekoppeld aan de zaterdag dat de jeugd en de senioren hun thuiswedstrijd spelen. In Scharnegoutum e.o. wordt de wedstrijd via posters aangekondigd met uw bedrijfsnaam.

Vriend van Swette Switters
Vrienden van Swette Switters ondersteunen ons financieel, gewoon omdat u ons een warm hart toedraagt. Onze vrienden zijn zowel bedrijven als particulieren. Dus ook u kunt vriend van Swette Switters worden. U krijgt dan ons informatieblad en naast alle wedstrijden wordt u uitgenodigd voor het sponsor volleybaltoernooi.

Advertenties