Sportcafé – Wardy

Wat is er nu prettiger dan na een gespeelde wedstrijd een hapje en/of een drankje te kunnen nuttigen in ons sportcafé. Ook voor de wedstrijd zijn onze Sportcafé  vrijwilligers  graag bereid een kopje koffie of thee te serveren.

Drankjes

Sportcafe Wardy serveert voor alle sporters en supporters verschillende warme en koude dranken. Er zijn vele soorten frisdrank, sportdrank, limonade, maar ook (alcoholvrij) bier, rode en witte wijn.

Hapjes koud en warm

Na de wedstrijd een hapje en een drankje is natuurlijk altijd gezellig, waarbij het Sportcafé Wardy naast de drankjes ook verschillende hapjes uit kan serveren.

(Ferskate Hapkes sûn)

Afbeeldingsresultaat voor banner schaal gezonde hapjesSwette Switters stimuleert de Gezonde Sportkantine. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende schalen met gezonde hapjes voor het hele team voor slechts 3,- euro

  • Wardy schaal klein voor 3,- euro
  • Wardy schaal groot voor 6,- euro

(Ferskate Hapkes hiet)

Voor wie wel graag een warme snack voor zichzelf of het hele team kan kiezen uit :

  • Afbeeldingsresultaat voor schaal warme snacksWardy schaal klein (10 stuks) voor 3,- euro
  • Wardy schaal groot (20 stuks) voor 6,- euro

Ook kunnen we vanuit ons Sportcafé  eenvoudig een bestelling plaatsen bij Groenveld Snackservice die de warme hapjes in ons Sportcafé bezorgt.

Themafeesten

De leden van Swette Switters houden wel van een feestje en we orgaAfbeeldingsresultaat voor themafeestniseren Afbeeldingsresultaat voor beaujolais avondbij onze thuiswedstrijden dan ook een paar keer per jaar een themafeest. Onze tegenstanders stellen dit tot nu toe erg op prijs en mogen altijd meedoen.

Commissie Sportcafé Wardy

De commissie Sportcafé bestaat uit drie personen, voor vragen kun je bij hen terecht.

  • Marijke van der Goot
  • Siebrigje Nynke Boschma
  • Tessa van der Laan

Sportcafé dienst

De mensen die Sportcafé dienst  hebben  zorgen ervoor dat de gasten goed worden ontvangen. Ook zorgen ze er voor dat het Sportcafe mooi schoon blijft en  dat er  geen alcohol wordt geschonken aan jongeren < 16 jaar.

Zaalwacht dienst

Als voorbereiding op de wedstrijd en assistentie bij de wedstrijd is er ook Zaalwacht aanwezig in sporthal Wardy. Zij zijn aanwezig om onze gasten te verwelkomen en de zaal in orde te maken voor de wedstrijden. Ze helpen bij volleybalnet ophangen, vlaggen, fluiten/tellen,  materiaal op orde en er voor zorgen dat er geen eten en drinken in de sportzaal komt.

Via onderstaande schema kun je zien wie Sportcafé dienst heeft, wie Zaalwacht heeft en de Scheidsrechter.

page_1