Nieuws Seizoen 2018-2019

Donderdag 13 juni jaarvergadering en
aansluitend BINGO

Dit jaar niet op de 2de dinsdag van juni de jaarvergadering, maar op donderdagavond 13 juni. De uitnodiging met agenda wordt aan alle leden toegestuurd. Komt allen, ook al vind je vergaderingen niet leuk. Na de vergadering is er nog een BINGO met schitterende prijzen van onze sponsor en en als hoofdprijs een weekend Wenen en een mooi zwembad.

20 april: Meiden A1 Kampioen

De meiden A1 mochten de wedstrijd tegen Bolsward inhalen afgelopen weekend. Een wedstrijd voor het kampioenschap. En dat hebben ze heel goed gedaan door met 4-0 van Bolsward te winnen. Er was veel publiek en na de wedstrijd ging het feest nog lang door in het sportcafe van Swette Switters.

ait goed en staan mee boven aan. Bij Dames 1 is het nu nog net andersom en moet er thuis worden gewonnen om de laatste plek te verlaten.
Bij dames 2 is dat gelukt door met 4-0 te winnen van Vovesa. Bij dames 1 lukte dat net niet en werd verloren met 3-1 van AVC.

Teamfoto Dames 2

p1190920

28 december: Oliebollentoernooi / Pubquiz groot succes

Het oliebollentoernooi bij Swette Switters was dit jaar een groot succes. ‘ s Middags een gezellig toernooi voor de jeugd CMV en C’s en de ouders. ’s Avonds waren er 6 teams met volleyballers, voetballers en vrijwilligers. Het team de Appelflappen scoorden veel punten bij het volleyballen, maar je bent pas winnaar als je ook de meeste punten bij de Pubquiz wist te halen. Deze Pubquiz was spannend tot de laatste muziekronde met nummers uit de TOP2000. Het team de Oliebollen werd 1ste en mocht de schaal met lekker hapjes in ontvangst nemen. Ook de 2de en 3de prijs bestond uit een schaal met lekkere hapjes en dan weet je het, het wordt weer laat bij Swette Switters.

Wegens het grote succes is er volgend jaar opnieuw een Oliebollentoernooi met Pubquiz, waarbij de Voetballers en De Plakkers van harte welkom zijn.


Vrijdag 28 december Olliebollentoernooi en Pubquiz

Een leuk afsluiting van het jaar bij Swette Switters in de Wardy op vrijdag 28 december. Alle Swette Switters van Meisjes C tot Dames 1 en Plakkers 1 en 2 zijn van harte uitgenodigd om een balletje te komen te slaan, een lekker drankje te nuttigen met een oliebol en na het volleyballen maak je nog kans met jou team op leuke prijzen bij de PUBQUIZ.  Je mag ook nog iemand meenemen die deze gezellige afsluiting niet wil missen.

Wacht niet te lang en geef je op bij een training of via info@swetteswitters.nl

48164873_1827117110744341_8381757973839478784_n

 

1 december: Thuiswedstrijden tegen Vovesa en AVC

Belangrijke wedstrijden voor dames 1 en 2 deze zaterdag. Dames 2 draPHOTO-2018-12-02-dames 1ait goed en staan mee boven aan. Bij Dames 1 is het nu nog net andersom en moet er thuis worden gewonnen om de laatste plek te verlaten.
Bij dames 2 is dat gelukt door met 4-0 te winnen van Vovesa. Bij dames 1 lukte dat net niet en werd verloren met 3-1 van AVC.

 


15 september 2018: Swette Switters 50 jaar

uit: Sneeker Nieuwsblad: woensdag 19 september

sneeker artikel jubileum


Teller – Kantinedienst – Scheidsrechterschema

In de nieuwe tabel staan alle thuiswedstrijden in de Wardy. Alle leden zijn ook vrijwilliger bij Swette Switters en helpen mee in de kantine, bij het fluiten en tellen van de wedstrijden. In het nieuwe overzicht zie je wanneer je mag fluiten, tellen of mee mag helpen in de nieuwe gezonde kantine / sportcafe. Ben je verhinderd dan graag onderling ruilen en even doorgeven. Thuiswedstrijden en scheidsrechters


21 augustus 2018: De trainingen starten weer

De schoolvakanties en de bouwvak zijn bijna afgelopen en de volleybaltrainingen mogen weer beginnen. Een aantal teams trainen 2 x per week en in onderling overleg wordt gekeken of er in de eerste week voldoende spelers zijn voor de 2de training.

Start

Trainingen Week 34: 27-31 augustus
Maandag:     20.15:       Dames 4
Dinsdag:       17:00:       Meisjes A
Dinsdag:       19.00:       Dames 1
Dinsdag:       20.30:       Dames 2
Donderdag : 17:00:       Meisjes A
Donderdag : 19.00:       Dames 3


21 juli 2018: Jubileum 50 jaar Swette Switters zaterdag 15 september

De voorbereidingen voor het 50-jarig jubileum zijn in volle gang. Het programma is bekend en de uitnodigingen worden verstuurd.

jubileum 2a


1 juli 2018: Verbouw kantine / Sportcafe is gestart

Kantine schets1

Kantine foto1

Op de jaarvergadering was het al aangekondigd en inmiddels zijn de bedrijven uit Scharnegoutum en de vrijwilligers van Swette Switters al ver gevorderd met de verbouw van de kantine.

De oude bar is gesloopt en de nieuwe is iets naar achteren verplaatst, waardoor er meer ruimte ontstaat. Het plafond wordt vernieuwd en er komt nieuw verlichting. Er is al veel geschilderd en gesausd met vrijwilligers. En ook de nieuwe vloer ligt er al in.

Komende weken meer nieuws over onze nieuwe kantine.

 

Swette Switters zoekt nieuwe leden

Ook bij Swette Switters komen nieuwe leden en vertrekken leden voor hun studie in Groningen of een reis naar het buitenland of een hele andere reden en dat biedt weer ruimte voor nieuwe leden. Iedereen is van harte welkom bij de sportieve vereniging met een oergezellig kantine. Dit jdsc02015aar stroomt er geen jeugd door naar de senioren en is er bij dames 1,  2 en 3 ruimte voor nieuwe spelers.

Sportiviteit en gezelligheid staat voorop bij Swette Switters. Als het je leuk toe lijkt kun je 2 maanden gratis meetrainen en dan een keus maken wat je graag wilt.

 

Dames 1 van Swette Switters zoekt nieuwe speelsters.

Voor het nieuwe seizoen 2018 – 2019 is Dames 1 op zoek naar speelsters die graag bij Swette Switters willen spelen. Er stoppen een aantal spelers en we willen toch graag een brede selectie maken, omdat een aantal speelsters in de zorg werken en niet elke zaterdag aanwezig kunnen zijn.

cropped-photo-2018-09-21-22-55-241.jpg
Dus als jij ook niet elke zaterdag kan spelen, maar wel weer graag promotieklas niveau wil spelen neem dan gerust contact op met de vereniging info@swetteswitters.nl of met de trainer (06-43365269).