Club

Swette Switters is in 1968 opgericht, kent circa 95 leden en is een actieve en succesvolle vereniging. In Sporthal de Wardy vinden dames, heren en jeugd hun weg om daar één of meerdere keren per week intensief, maar ook vooral met plezier te volleyballen. Swette Switters heeft gediplomeerde en ervaren trainers in dienst die met veel enthousiasme beginners en gevorderden plezier laten beleven aan volleybal.

Swette Switters biedt zowel volleybal op prestatie- als op recreatieniveau. Het eerste damesteam speelt in de promotieklas. De overige seniorenteams sluiten nauw aan op deze teams en bieden volleybal op ieders niveau.
Swette Switters besteedt veel aandacht aan de jeugd en heeft een groeiende jeugdsectie. Door het volledige aanbod aan speelmogelijkheden en de oergezellige kantine van de Wardy is Swette Switters dé volleybalvereniging van Scharnegoutum e.o.

Heb je interesse om te komen volleyballen, stuur een e-mail naar  info@swetteswitters.nl Of neem contact op met een bestuurslid.

De eerste vier trainingen zijn gratis. Daarna kun je bepalen of je lid wilt worden. Tijdens de trainingen wordt in overleg bekeken bij welk team je het beste past. Swette Switters heet je van harte welkom!

Afbeeldingsresultaat voor beachvolleybal banner

Volleyballen doe je bij Swette Switters !

Bestuur
Trainen
Over Swette Switters
Links & downloads
Contact
Informatie
Commissies
Beleidsplan