Aan- en afmelden

Lid worden van Swette Switters

Wilt u lid worden van de volleybalvereniging Swette Switters? Stuur dan een mailtje naar Secretariaat Swette Switters of vul het aanmeldingsformulier in. Het formulier is een word document dat je kunt printen. Het formulier heeft een handtekening nodig i.v.m. de machtiging voor incasso.

Wij vinden dat iedereen kan Volleyballen
Volleybal kan door iedereen worden beoefend. Volleybal is misschien wel de meest gezonde en gezelligste sport die we kennen. Je bent sportief bezig en daarnaast is het gezellig om in een team te volleyballen. Bij Swette Switters kan iedereen meedoen.

Wij willen iedereen dan ook graag uitnodigen om een keer langs te komen bij Swette Switters. Je kan altijd een keer meetrainen of eerst alleen even kijken.

Jeugdspelers  en CMV welkom
Heb je zin om ook in de zaal te volleyballen dan mag je bij Swette Switters  4 keer gratis meetrainen. Zo kan je zien of je volleybal echt leuk vindt. De trainster kan dan ook kijken welke groep het beste bij je past.  Je mag een vriendinnetje meenemen en ouders zijn van harte welkom om de eerste trainingen bij te wonen.

Ex-volleyballers welkom
Heb je jaren terug wel regelmatig gevolleybald en mis je de gezelligheid van de teamsport dan ben je bij Swette Switters van harte welkom. Ook voor de volwassenen geld dat je 4 keer gratis mee kan trainen zonder verplichtingen.

Student-volleyballers welkom
Heb je door studie en op kamers wonen te weinig tijd om te sporten dan ben je bij Swette Switters ook welkom. Speciaal op vrijdagavond zijn er mogelijkheden om alleen te trainen of om te trainen en competitie te spelen.

Mannen-volleyballers welkom
Jarenlang heeft Swette Switters met meerdere mannenteams volleybalcompetitie gespeeld. In de dorpen om ons heen komen er weer herenteams op de been die de gezelligheid van de teamsport zoeken. In Scharnegoutum brengt het  vrouwenvolleybal wel  veel mannen naar onze gezellige kantine, maar we missen de mannen nog in een herenteam. Dat kan op recreatief niveau of in een kleine competitie tegen omliggende dorpen. Afbeeldingsresultaat voor beachvolleybal banner

Wil je meer weten of een paar keer gratis meedoen met volleybal dan kun je ons ook bereiken via: secretriaat@swetteswitters.nl
telefoon: 06-43365269